Store festtelte

Store festtelte med plads til alle mand​

Skal du holde fest eller står du for at afholde et event eller arrangement, og leder du derfor efter store festtelte, som du kan leje til begivenheden? Hornborg Teltudlejning har festtelte i mange størrelser. Så vi har helt sikkert et stort festtelt, der passer dig.

Du kan få det så stort, som du vil

Så om du søger et stort festtelt til 60, 80 eller 100 personer, eller måske endnu flere, så har vi lige netop det telt, som du mangler. Festteltene måler 10 meter i bredden og er bygget op af moduler, der er 2 meter i længden. Derfor er det nemt at tilføje ekstra moduler i forhold til, hvor stort du ønsker festteltet.

Vi udlejer vores store festtelte til hele landet, altså både i Jylland og på Sjælland samt Fyn.

Skal det være større endnu?

Nogle fester og begivenheder er så store, at der skal meget store festtelte til for at få plads til alle. Derfor står vi for udlejning af festtelte med plads til op mod 2.000 personer til brug i Odense, Kolding, Horsens og resten af landet. Se vores cirkustelte med plads til 2000 personer.

Teltudlejning Jylland og Fyn

Jubilæum, byfest eller event i vores store festtelte

Med vores festtelte er det således muligt at huse venner, bekendte og familie til for eksempel et bryllup, en barnedåb, en fødselsdag eller en konfirmation. De store festtelte kan også bruges til afholdelse af offentlige arrangementer som en byfest eller et marked. De kan naturligvis også bruges til et event eller et jubilæum i en virksomhed. Se også vores eventtelte.

Er det et lidt mindre arrangement?

Vi står også for udlejning af mindre festtelte til de mindre arrangementer. Du kan finde information om vores små festtelte her.

Levering eller afhentning?

Der er mulighed for levering af vores små og store festtelte, men du kan også selv afhente, såfremt du er i besiddelse af en trailer og et par stærke hænder til at hjælpe med at bære.

Ring og hør mere om vores store festtelt eller for at bestille

​Nederst på siden kan du se nogle størrelserne på vores store festtelte, herunder deres kapacitet. Men ønsker du en samtale om mulighederne for at leje store festtelte, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt Hornborg Teltudlejning på telefon 75 67 35 00, eller kontakt os her, hvis du vil høre mere om mulighederne for at leje små eller store telte.

Teltet fåes både som stativtelt og mastetelt.

(+45) 75 67 35 00
hornborgtelt@hornborgtelte.dk