Store festtelte

Store festtelte med plads til alle mand​

Planlægger du en fest eller står du i spidsen for et event eller arrangement og har brug for store festtelte? Hos Hornborg Teltudlejning tilbyder vi et bredt udvalg af festtelte i forskellige størrelser, herunder store festtelte, der vil passe perfekt til din begivenhed.

Find det perfekte store festtelt til din anledning

Uanset om du arrangerer en stor havnefest, en omfattende havefest eller et imponerende udendørs bryllup, har vi det store festtelt, du søger. Vores store festtelte skaber den ideelle ramme for dine gæster, og vi har et udvalg af størrelser og konfigurationer at vælge imellem, så du kan tilpasse teltet til dine specifikke behov.

Du kan få det så stort, som du vil

Så om du søger et stort festtelt til 60, 80 eller 100 personer, eller måske endnu flere, så har vi lige netop det telt, som du mangler. Festteltene måler 10 meter i bredden og er bygget op af moduler, der er 2 meter i længden. Derfor er det nemt at tilføje ekstra moduler i forhold til, hvor stort du ønsker festteltet.

Vi udlejer vores store festtelte til hele landet, altså både i Jylland og på Sjælland samt Fyn.

Skal det være større endnu?

Nogle fester og begivenheder er så store, at der skal meget store festtelte til for at få plads til alle. Derfor står vi for udlejning af festtelte med plads til op mod 2.000 personer til brug i Odense, Kolding, Horsens og resten af landet. Se vores cirkustelte med plads til 2000 personer.

Teltudlejning Jylland og Fyn

Jubilæum, byfest eller event i vores store festtelte

Med vores festtelte er det således muligt at huse venner, bekendte og familie til for eksempel et bryllup, en barnedåb, en fødselsdag eller en konfirmation. De store festtelte kan også bruges til afholdelse af offentlige arrangementer som en byfest eller et marked. De kan naturligvis også bruges til et event eller et jubilæum i en virksomhed. Se også vores eventtelte.

Er det et lidt mindre arrangement?

Vi står også for udlejning af mindre festtelte til de mindre arrangementer. Du kan finde information om vores små festtelte her.

Levering eller afhentning?

Der er mulighed for levering af vores små og store festtelte, men du kan også selv afhente, såfremt du er i besiddelse af en trailer og et par stærke hænder til at hjælpe med at bære.

Ring og hør mere om vores store festtelte eller for at bestille

​Nederst på siden kan du se nogle størrelserne på vores festtelte, herunder deres kapacitet. Men ønsker du en samtale om mulighederne for at leje et stort festtelt, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt Hornborg Teltudlejning på telefon 75 67 35 00, eller kontakt os her, hvis du vil høre mere om mulighederne for at leje små eller store telte.

Teltet fåes både som stativtelt og mastetelt.

(+45) 75 67 35 00
lej@ettelt.dk