Leje af bænke

Leje af bænke – udlejning af bænke tilbydes

Hornborg Teltudlejning tilbyder udlejning af bænke i Odense, Kolding, Horsens og resten af landet. Bænke er især fordelagtige til udendørs brug, men de kan også benyttes indendørs eller i vores cirkus- og festtelte.

Vi tilbyder udlejning af bænke til festivaler og byfester

​Mange, der benytter vores leje af bænke, skal afholde udendørs arrangementer som byfester, festivaler, stævner og events. Du kan naturligvis bruge bænke til alle mulige formål, hvor der er brug for siddepladser, og hvor det er mere praktisk med bænke frem for stole.

Du kan også leje telte af os i forbindelse med udlejning af bænke. Vi har små festtelte, store festtelte og endda cirkustelte, som kan bruges til ganske mange ting. Du kan leje et telt, hvis dit arrangement ikke er om sommeren, eller hvis der er risiko for regn, især hvis dit arrangement vil blive ødelagt af regnvejr.

​Foruden leje af bænke, tilbyder vi udlejning af blandt andet runde borde, høje borde, stole, gulvplader, lyskæder, garderobestativer, musikforhøjninger, halogen-lamper, polstrede stole, el-varmere, hoppeborge, UD-lamper, talerstole og paniklys.

Teltudlejning Jylland og Fyn

Ring til os eller brug vores teltdesigner før leje af bænke

​Du kan benytte dig af vores online teltdesigner for at få et overblik over vores telte, men du kan endvidere bruge den til at arbejde med indretning af telte. Bemærk, at telte skal placeres, indrettes og benyttes på en sådan måde, at risikoen for brand og spredning af brand formindskes mest muligt.​

Du er velkommen til at ringe til Hornborg Teltudlejning på telefon 75 67 35 00, men du kan også bruge vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til udlejning af bænke, eller hvis du vil bestille leje af bænke. Du kan også bestille et af vores telte.

(+45) 75 67 35 00
lej@ettelt.dk