Festtelt udlejning i Jylland

Festtelt udlejning til enhver fest

Skal du holde fest? Lad Hornborg Teltudlejning hjælpe dig med festtelt udlejning til dit arrangement, så sørger vi for, at alt spiller til den store dag. Vi tilbyder desuden levering og opsætning, så du kan koncentrere dig om alt det andet, der skal ordnes til den store dag.

Kontakt os gerne, for at høre mere om dine muligheder.

Gode priser på festtelt til udlejning i Jylland

​Alle kan få brug for at leje et festtelt eller partytelt til livets store begivenheder og andre events. Uanset størrelsen på dit arrangement kan vi tilbyde partytelte-udlejning til en god pris Jylland, herunder i Horsens, Odense, Kolding, Vejle, Skanderborg og Århus.

Mangler du et festtelt til en fødselsdag, en barnedåb, et bryllup eller en anden større begivenhed, så har vi mange typer af telte til rådighed, herunder store cirkustelte og store festtelte.

Partytelte til udlejning til  udendørs events

Ønsker du at holde en fest eller et event udendørs, indebærer det altid en risiko for, at vejret får sat en dæmper på et ellers velplanlagt arrangement. Vores muligheder indenfor festtelt udlejning sikrer dig imod vind og vejr hele festen igennem, da vores telte er solide.

Festtelt udlejning i Jylland med borde og stole

Kontakt os og hør mere om leje af party- eller festtelt

I forhold til at vælge det rigtige festtelt er du velkommen til at kontakte os. Så guider vi dig til, hvilken festtelt udlejning der er den rette løsning for dig. Der er mange faktorer, der er med til at afgøre, hvor mange gæster pr. m², der kan være i vores telte, og derfor anbefaler vi, at du retter henvendelse til os, så vi kan vejlede dig til at vælge det rette telt til formålet.

Hvilken størrelse skal du bruge?

Alternativt kan du selv spore dig ind på, hvilken type festtelt der vil passe til dit arrangement ved at følge et par enkle tommelfingerregler som fx:

  • Hvis der ikke skal være bordopstilling i teltet, kan du regne med cirka to personer pr. m², men der skal naturligvis stadig trækkes plads fra til andre formål.
  • Hvis der skal være bordopstilling i teltet, skal du regne med at trække plads fra til dansegulv, bar, musik m.v.
  • Før du skal bruge partytelte-udlejning, bør du bestemme dig for, hvor det lejede telt skal stå. Til stativtelte skal der bruges færre pløkker, hvorimod der skal bruges flere til mastetelte.

Brandgodkendelse

Skal du holde en stor fest med fest- og partytelte, er det påkrævet, at du er i besiddelse af en brandgodkendelse. Hvis du benytter vores festtelt udlejning får du adgang til vores teltdesigner, hvor du kan designe dit telt efter reglerne på området og få din brandgodkendelse.

Kontakt os

Har du behov for festtelt udlejning i Jylland? Kontakt Hornborg Teltudlejning for partytelte-udlejning. Vi dækker hele Jylland, Fyn og Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os hvis du mangler et parttelt til dit næste arrangement. Ring på telefon 75 67 35 00 eller skriv til vores e-mail lej@ettelt.dk.

Vi tilbyder ligeledes udlejning af borde og stole.

Festtelt udlejning Jylland
(+45) 75 67 35 00
lej@ettelt.dk